Deze inhoud valt niet onder de redactionele verantwoordelijkheid van De Telegraaf
In samenwerking met EasyToys

Deze sextoys geven jouw seksleven een boost

Door Commerciële redactie

Of je nou single bent of al jaren dezelfde bedpartner hebt: soms wil je weleens wat, ehm: méér. Sextoys zijn de way to go: ideaal om je relatie wat extra spice te geven, maar ook top om solo te gebruiken.

Onlangs hielden we een onderzoekje op onze socials: hoe kinky zijn de volgers van Manners in de slaapkamer? Op de vraag of je weleens in je eentje seks toys gebruikt, antwoordde 30 procent: ja, waarom niet? Met een bedpartner bleek dat aantal veel hoger te liggen: 54 procent geeft aan een voorraadje toys thuis te hebben liggen om samen mee te spelen.

EasyToys sextoys

Haal het maximale uit je seksleven

We kunnen concluderen dat sextoys allang geen taboe meer zijn, al lijkt sologebruik onder mannen nog iets minder ingeburgerd te zijn dan wanneer er een bedpartner in het spel is. Zonde eigenlijk, want: van experimenteren kun je leren. Het maakt je een betere bedpartner – en bedenk maar eens welke vruchten je dáár van kunt plukken.

Maar zelfs als je al jaren happy in een relatie bent, kan het soms lastig zijn om het in de slaapkamer spannend te houden. Door samen sextoys te gebruiken en te ontdekken wat elkaars verlangens zijn, kun je je seksleven – en daarmee je relatie – naar een next level tillen. Uiteraard kun je het zo kinky maken als je zelf wil.

Inspiratie nodig? Deze drie toys geven jouw (solo)seksleven gegarandeerd een boost:

Genot voor twee

De Teazers Pair Vibrator is een multifunctioneel seksspeeltje waar je jouw bedpartner(s) gegarandeerd gek mee maakt. Deze toy kan aan beide uiteinden worden gebruikt: voor stimulatie van penis en clitoris, maar ook voor penetratie, zowel anaal als vaginaal. Dankzij de geribbelde schacht en het gebogen design is dit speeltje ook ideaal om de G-spot of prostaat te verwennen. Need we say more?

Train je uithoudingsvermogen

Doe je aan soloseks, maar wil je tegelijkertijd je seksuele uithoudingsvermogen trainen? Dan is een masturbator een ideale toy. Dit is een penetreerbaar speeltje met een opening die is gevormd naar een mond, vagina of anus (voor ieder wat wils, dus). Klinkt een beetje… klinisch? Dat is het niet: deze toys zijn speciaal ontworpen om het gevoel van echte seks zo goed mogelijk na te bootsen. Ze laten zich makkelijk opwarmen en zijn aan de binnenkant vaak voorzien van stimulerende texturen.

Lord of the rings

Een harde erectie die langer aanhoudt – zeg nou zelf, dat is geen overbodige luxe. Een cockring of penisring kan daarbij helpen. Zo’n metalen, rubberen, siliconen of leren ring gaat vrij strak om je penis en helpt ook bij het uitstellen van een orgasme. Je hebt ze in heel veel kleuren, soorten en maten: zo zijn er ook vibrerende cockringen om met z’n tweeën van te genieten en varianten die voor anale en prostaatstimulatie zorgen.

Uiteindelijk draait het in de wereld van seks(speeltjes) om één ding: experimenteren hoort erbij, of je nu solo vaart of met z’n tweeën. Maar een voorraadje aanleggen kan geen kwaad, als je het ons vraagt. Why not?

In samenwerking met EasyToys