Deze inhoud valt niet onder de redactionele verantwoordelijkheid van De Telegraaf
In samenwerking met EasyToys

Dit zijn de drie leukste sex toys van het moment

Door Commerciële redactie

Self care is belangrijk. Ook tussen de lakens! Versterk de relatie met je geliefde(n) of met jezelf, daar word je namelijk gelukkig van. Inspiratie nodig? Wij delen de drie leukste sex toys waarmee je gegarandeerd succes hebt.

Tijd voor jezelf of je geliefde nemen, betekent natuurlijk niet automatisch dat er seks bij om de hoek moet komen kijken. In deze tijden van spanning, stress en onzekerheid staat je seksleven wellicht zelfs op een heel laag pitje. Niet erg, maar we vergeten soms dat seks vooral een manier is om te ontspannen, te genieten, jezelf (beter) te leren kennen en te connecten met je geliefde. Inspiratie nodig? Bij EasyToys vind je alles wat je nodig hebt voor een verrassende, sexy en romantische avond – alleen of samen!

Spannend speeltje

Seks valt in de categorie self care: net zo belangrijk als gezond eten, bewegen en relaxen. Heb je zin om daar aandacht aan te besteden of wil je je seksleven naar een nieuw level tillen, dan zijn sex toys een ideaal hulpmiddel. En een perfect cadeau voor jezelf of elkaar!

Denk je dat een speeltje niks voor jou is en zie je meteen beelden van grote, zwarte dildo’s voor je, waarvan je geen idee hebt wat je er mee aan moet? Wees gerust: sex toys zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Wat te denken van dit leuke, zachtgroene eitje?

De LUV EGG is een vibratie-eitje met afstandsbediening. Leuk voor als je op zoek bent naar een spannend speeltje voor je partner. Geef de controle uit handen en leef je uit: het oplaadbare eitje heeft een krachtige motor, is supercompact en waterproof.

De touwtjes uit handen

Ken jij ‘m al? De luchtdrukvibrator? Vraag eens rond in je vriendinnengroep en gegarandeerd dat je bijval krijgt van vrouwen die niet meer zonder willen. Deze vibrator (die er stijlvol uitziet, niet onbelangrijk!) is bedoeld voor je clitoris en maakt gebruik van luchtgolven en vibraties, wat een ‘zuigend’ effect geeft. Need we say more?

De Satisfyer Dual Love is niet alleen top als een cadeautje voor jezelf, maar ook heel leuk om samen met je partner te ervaren. Ook als die niet bij jou is! Je kunt de vibrator namelijk koppelen aan de Satisfyer app en de vibrator zo op afstand door iemand anders laten besturen. Geef de touwtjes uit handen en geniet!

Beest in bed

Wil je samen met je partner een keer iets nieuws proberen in bed? Dan kun je denken aan een speeltje dat speciaal is ontworpen voor extra stimulatie tijdens de penetratie. Een koppelvibrator stimuleert zowel de G-spot als de clitoris en laat je partner tegelijkertijd ook meegenieten van de vibraties.

Dit exemplaar van Panthra is hét bewijs dat sex toys tegenwoordig niet alleen discreet zijn, maar ook trendy en leuk eruit kunnen zien. Deze komt met een speciaal panter-heuptasje waar je ‘m makkelijk in kunt opbergen. Als dat geen leuk cadeautje is…

In samenwerking met EasyToys