Deze inhoud valt niet onder de redactionele verantwoordelijkheid van De Telegraaf
In samenwerking met EasyToys

Single of bezet: zo vier je de liefde op een sexy manier

Door Commerciële redactie

Bijna Valentijnsdag! De liefde vieren, of je nu single bent of een relatie hebt, is altijd een goed idee. Zoek de intimiteit op met je partner of ga op ontdekkingsreis met jezelf.

Niets dat zo prikkelend werkt voor ons brein als nieuwsgierigheid. Ooit verliefd geweest op iemand waarvan je zelf niet verwachtte dat het je type zou zijn? Blijkbaar had diegene ‘iets’ dat jouw nieuwsgierigheid wekte. Wil je het hart van jouw Valentijn veroveren, dan doe je er dus goed aan een tikje mysterieus te blijven: zo valt er steeds weer iets nieuws te ontdekken. Hoe je dat in de praktijk aanpakt? EasyToys.nl heeft heel veel spannende en romantische cadeaus die helpen om het ijs te breken.

Verrassing is key

Trek de stoute schoenen aan en verras jouw geliefde bijvoorbeeld met een sexy datenight. Doe iets dat de ander niet verwacht en waarbij je jezelf uitdaagt om een klein beetje uit je comfort zone te stappen. Kijken jullie normaal een film met lekkere hapjes? Dan blijft die tv nu uit. Neemt je geliefde vaak het initiatief om intiem te zijn? Neem dan nu zelf de touwtjes in handen.

Waar het om gaat is dat je op zoek gaat naar een manier die werkt voor jou en die jullie prettig vinden. Dat blijft altijd een zoektocht en juist in die zoektocht zit het plezier. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Bestel een spannend verrassingspakket met 14 spannende cadeautjes die je samen kunt uitpakken én uittesten. Van minivibrator tot massageolie: gegarandeerd voor ieder wat wils. Oók voor de singles onder ons!

Focus op aanraking

De sleutel naar échte intimiteit en vertrouwen, of dat nu met jezelf is of een ander, ligt hem in het feit dat je jezelf durft bloot te geven. Zowel letterlijk als figuurlijk! Vertrouwd raken met je eigen lichaam of een het lichaam van de ander leren kennen, is daarbij heel belangrijk. Maar hoe pak je dat aan?

Een massage is de ideale manier om fysiek contact te maken en om te ontdekken wat jij of een ander fijn vindt. Neem eerst de tijd om de ruimte een oase van ontspanning te maken: dim de lichten, steek kaarsjes aan, zet fijne muziek op en draag iets waar jij je fijn en sexy in voelt. Tip: een nieuw lingeriesetje of satijnen kimono doen wonderen! Zorg voor verwarmende massageolie en laat de zoektocht beginnen…

Spice it up

Ben je happy single of zit je in een fijne relatie waar van sleur geen sprake is? Lucky you! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar: vier het! Geniet ervan en koester het, want de relatie met jezelf of met een ander is nooit vanzelfsprekend: blijf er vooral liefde en aandacht in stoppen. De perfecte manier om dat te doen is om zo af en toe te zorgen voor een ‘extraatje’.

Wat te denken van een vibrerend slipje? Ook leuk als je pas net met iemand aan het daten bent en je crush op een spannende manier wil verrassen. In de kanten string zit een speciaal vakje met een bullet vibrator, die te bedienen is met een afstandsbediening… need we say more? Laat je fantasie op de vrije loop en ga deze Valentijnsdag voor grenzeloos genot.

In samenwerking met EasyToys