Deze inhoud valt niet onder de redactionele verantwoordelijkheid van De Telegraaf
In samenwerking met EasyToys

Van buitenseks tot zwoele playlists: dit wordt de heetste zomer ooit

Door Commerciële redactie

In New York noemen ze het de ‘Slutty Summer’, en dat is positief bedoeld: de zomer van 2021 moet de Summer of Love van ’67 doen verbleken. Logisch, want na anderhalf jaar binnen zitten, snakken we massaal naar zwoele avonden waarop we eindeloos kunnen flirten, dansen en vozen. Geen nood als je even de knop moet omdraaien – met deze 5 tips wordt het een zomer vol hoogtepunten.

Grote kans dat je tijdens de afgelopen maanden, die je waarschijnlijk elke avond in joggingpak voor Netflix doorbracht, niet bepaald aan je sexy skills hebt gewerkt. Wat in eerste instantie nog als welkome quality time met je geliefde of lockdown-buddy kon worden gezien, is wellicht overgegaan in een sleur of routine waarbij comfort het uitgangspunt was. Misschien zit je momenteel zelfs even in een ‘seks-impasse’: een vacuüm waarin je even niet meer weet hoe je de knop moet omdraaien en weer sexy en sprankelend voor de dag moet komen. Maar met deze tips gaat je dat in no time lukken!

1: Let the music play

Pony van Ginuwine, You’re making me high van Toni Braxton, Sex on Fire van Kings of Leon… van welk nummer raak jij in de mood? Maak een playlist van sexy nummers waar jij je goed en sexy van gaat voelen. Vergeet niet om er wat zomerse nummers in te gooien – er niks mis met de oldskool Lambada als afwisseling met Je t’aime moi non plus. Top je lijst af met wat intens romantische nummers – guilty pleasures allowed! Alleen al het samenstellen van deze playlist terwijl je Spotify afstruint naar fijne muziek is een perfecte manier om in de stemming te komen. Zo krijg je vanzelf zin in avonden lang dansen met een cocktail in je hand. Weg met dat joggingpak!

2: Play time: verwen jezelf

Wist je dat je minder zin in seks krijgt als je weinig seks hebt? En dat hoe meer je sekst, des te groter je behoefte aan seks wordt? Heb je het gevoel dat er een vuurtje in je zit dat weer even moet worden aangewakkerd, dan is het dus een goed idee om wat ‘sexy time’ in te plannen. Dat kan natuurlijk met je date, scharrel of liefde, maar het is óók een goed idee om je eerst eens op jezelf te focussen. Trakteer jezelf eens op een fijne toy, zoals de Satisfyer Love Breeze. Die komt binnen als een heerlijk zomers briesje! Deze luchtdrukvibrator (verkrijgbaar in drie zomerse kleuren) heeft 11 standen en zuigt de clitoris zachtjes naar binnen, wat doorgaans voor een intens en lang aanhoudend orgasme zorgt. Even bijkomen, maar wedden dat je daarna weer vaker zin krijgt in seks?

3: Word een player

Zou jij wel weer eens ouderwets versierd willen worden? Dan zul je iets moeten uitstralen dat anderen aantrekt. Daar is een trucje voor: als je namelijk zélf eerst iets aantrekt waar jij je sexy in voelt, dan straal je dat uit – en dat werkt als een magneet. Het gaat om het gevoel dat je ervan krijgt, dus lingerie is een ideaal middel om dit te bewerkstelligen. Voor niemand zichtbaar – tenzij je het zo gezellig krijgt met iemand dat er juist van alles wordt uitgetrokken – maar het geeft jou wél een zelfverzekerd gevoel als je onder je kleding een sexy setje aanhebt. Dat geldt voor mannen trouwens net zo goed: een goede boxershort is het halve werk. Met een mooi exemplaar van Calvin Klein zit je altijd goed. Grote kans dat jij je straks zó zelfverzekerd voelt dat je niet eens meer afwacht tot iemand je versiert – je wordt gewoon zelf de player.

4: Let’s play outside

Een van de grootste genoegens van de zomer: buitenseks! Aan een meertje, in de duinen, rollend over een weiland, op de motorkap… Niks zo bevrijdend en spannend als seks in het openbaar. Let wel op: kies een rustige plek uit, want het is niet de bedoeling dat je wordt betrapt. Dat idee kan op zich wel sexy zijn, maar uiteindelijk wil je niet dat kinderen ooggetuige zijn van jouw escapades of dat je gefilmd wordt door voorbijgangers. Wat dat betreft kunnen je eigen tuin, balkon of dakterras soms ideaal zijn. Ga je verder van huis, bereid je dan enigszins voor: neem een kleedje mee, vergeet de tissues en de condooms niet en draag iets makkelijks dat snel uit én weer aan kan – óf speciaal voor de gelegenheid ontworpen ondergoed.

5: Play it cool

Als je huid in aanraking komt met iets kouds, wordt deze gevoeliger: elke aanraking voelt intenser. Het is dus een goed idee om op een zwoele zomeravond wat ijsblokjes mee naar de slaapkamer te nemen. Strijk het ijs langs je lippen zodat zoenen intenser aanvoelt, of beweeg de ijsblokjes over elkaars lichaam. Glazen en metalen seksspeeltjes kun je ook goed in de vriezer leggen (of in een kom koud water), voor hetzelfde effect. Wil je het nog iets spannender maken? Als je geblinddoekt bent, komen de sensaties van het koude voorwerp nog beter binnen. Ook een ventilator brengt al snel wat erotiek in de zomernacht: de wind heeft een verkoelend effect en een fris briesje langs je billen doet wonderen voor sommige seksstandjes.

In samenwerking met EasyToys