Deze inhoud valt niet onder de redactionele verantwoordelijkheid van De Telegraaf
In samenwerking met EasyToys

Variatie tussen de lakens: spannende standjes voor winterse dagen

Door Commerciële redactie

Standje 69, de missionaris of de cow girl: grote kans dat er wel een bel bij je gaat rinkelen. Maar ben je ook al bekend met de ballerina, de luchtgitaar en de Italiaanse kroonluchter? Of de schroevendraaier, gouden poort, lotus of oester? Nieuwe sekstandjes zijn dé manier om wat variatie in je seksleven te brengen.

De boog kan niet altijd gespannen staan: soms heeft je seksleven een boost nodig. Met een beetje afwisseling hou je het spannend. Zoek je op de valreep nog een leuk cadeau voor de feestdagen voor jezelf, je partner of iemand anders die wel wat inspiratie kan gebruiken, dan is dit Kama Sutra boek van EasyToys een aanrader. Het staat niet alleen boordevol standjes (75!) waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord, maar geeft je ook de nodige tips en tricks. Want hoe kom je in de juiste stemming?

Temper je verwachtingen: plezier staat voorop

Gedimd licht, de spannendste lingeriesetjes en een spetterend orgasme: onze verwachtingen als het om seks gaat, kunnen soms nogal hooggespannen zijn. Maar onthoud dat het doel van seks vooral is: plezier hebben. Dat kan óók als je samen loopt te stuntelen bij een standje dat niet goed uitpakt, of als je je hoofd stoot tegen de bedrand.

Seks is net als het echte leven: het hoeft niet perfect te zijn om ervan te genieten. Leg de lat dus niet te hoog.

Dress to impress: het oog wil ook wat

Al jaren fan van het heerlijk zachte ecologische bamboe-katoen van je Hema-onderbroeken? Begrijpelijk, maar variatie tussen de lakens begint bij jezelf. Trakteer jezelf of je bedpartner dus eens op het lingeriesetje van je dromen. Een latex catsuit, doorschijnend kantje setje of hoge hakken en een knalrode push-up? Whatever floats your boat: go for it!

Seks begint tussen de oren, dus grote kans dat je al tijdens het uitzoeken van een spannend setje in de mood komt. En wie weet probeer jij vanavond nog de Eagle Bondage uit…

Ontdek elkaars fantasieën

Nieuwe seksstandjes zijn spannend om uit te proberen, maar de aanloop ernaartoe kan nóg spannender zijn. Waar droom jij van en waar fantaseert je bedpartner van? Vind je het lastig om het gesprek op gang te brengen, dan kan een erotisch (bord)spel zoals Ultiem Verlangen je een eind op weg helpen.

Het spel bevat sensueel getinte opdrachten en vragen waardoor je samen ontdekt wat de ander fijn vindt. Uiteraard met als doel het vervolgens in de praktijk te brengen…

In samenwerking met EasyToys